• și PREȚURI
Pachet promo Go Gas

2200 LEI

GoGas îți pune la dispoziție un pachet promo ce cuprinde kit de instalație GPL OMVL™ (4 cilindri, putere maxim 100 KW și rezervor GPL OTTO 58 litri).

Pentru detalii și programări 

Produse / Tipuri De Instalații

OMVL™ DREAM ON – Instalatia GPL auto DREAM ON a fost dezvoltata de catre producatorul OMVL pentru a putea echipa motoare cu ardere intern ace beneficiaza de la 3 pana la 8 cilindri. Centrala GPL (unitatea electronica de control GPL) a fost dezvoltata pe baza unei experiente complexe in domeniul auto, oferind la un alt nivelal tehnologiei sisteme din ce in ce mai performante si fiabile in conditii de exploatare pastrand principalele caracteristici ale instalatiilorOMVL consecrate.

 

OMVL DREAM DI 2.0 – Instalatia GPL Dream DI 2.0 este dedicata motoarelor cu ardere interna ce beneficiaza de o injectie directa de benzina (TSI, TFSI, GDI, TCe), fiind disponibila chiar si pentru generatiile noi de motoare pe benzina. Tinand cont de standardele actuale de poluare, OMVL pune la dispozitie utilizatorilor prin intermediul generatiei DI 2.0 posibilitatea de utilizare a unui nou concept ce utilizeaza elemente clasice de montaj gestionate intr-un mod inedit de noua centrala Dream DI 2.0. Astfel generatia DI 2.0 poate echipa motorizari cu arhitectura de la 3 la 8 cilindri, acoperind in piata auto o plaja considerabila de solicitari pentru montajele GPL auto.